Beyond Good and Evil 2
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Geen Beyond Good and Evil 2 tijdens E3

Ondanks dat Ubisoft goed vertegenwoordigd is tijdens de komende E3 beurs, maakt Beyond Good and Evil 2 geen onderdeel uit van hun line-up tijdens de persconferentie of op de vloer. Dat heeft Ubisoft bekendgemaakt.

Beyond Good and Evil 2 is al enige tijd in ontwikkeling, maar de ontwikkelaars willen geen kostbare tijd verliezen door aanwezig te zijn op de E3. In plaats daarvan is gekozen om komende week een livestream in te lassen, waarin nieuwe informatie omtrent de game wordt verstrekt. Space Monkey Report #5 is de eerste stream van de game in 2019 en verschaft ons hopelijk meer informatie over de status van de game en wat we kunnen verwachten.

Beyond Good and Evil 22

De Space Monkey Livestream #5 wordt op 5 juni om 18:00 uur gehouden en is te volgen via Twitch, YouTube of Facebook Live.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?