Geen Aliens RPG meer

Eerder gingen er al geruchten rond dat de game Aliens RPG stop gezet zou zijn en vandaag werd dit daadwerkelijk bevestigd. SEGA en Obsidian hebben de ontwikkeling van de game namelijk geannuleerd.

De game werd eind in 2006 aangekondigd door SEGA en Obsidian en zou op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC verschijnen, maar dat gaat dus niet meer door. SEGA wilt zich namelijk compleet gaan focussen Aliens vs. Predator en Aliens: Colonial Marines.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?