Gedwongen ontslagen bij ontwikkelstudio's in Austin

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Midway een nieuw project uit de ontwikkelstudio Austin Studio stop heeft gezet. Daardoor komen negentig mensen zonder baan te zitten op dit moment.

Het is niet de eerste keer dat Midway het veld ruimt, eerder dit jaar moesten ook wat topmensen het bedrijf verlaten.

In dezelfde plaats als de ontwikkelstudio van Midway doekt ook NCSoft zijn projecten, waaronder Tabula Rasa en Dungeon Runners, op en zullen daar ook gedwongen ontslagen vallen.

Tabula Rasa werd eerder bij Seattle Studios ondergebracht, waar ze onder meer werken aan extra content en waar ze ook werken aan Guild Wars. Of Dungeon Runners nu de prullenbak wordt gegooid is nog niet bekend. We houden jullie op de hoogte.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?