Geduld Trekkies wordt beproefd

Slecht nieuws voor de Trekkies onder ons. De ontwikkeling van de MMO Star Trek Online is stopgezet. Ontwikkelaar Perpetual Entertainment heeft alle medewerkers aan deze game de laan uitgestuurd. Tevens zijn de rechten voor deze Star Sterk-game ondergebracht bij P2.

Reden voor het ontslag is mogelijk een fraudezaak, waarover geruchten al enige tijd de ronde deden, nadat de ontwikkeling van Gods & Heroes: Rome Rising kort voor de release werd gestaakt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?