Gedeelte lijst met uitgevers vrijgegeven

De gamescom in Duitsland is nog niet eens begonnen en de eerste details over de Tokio Game Show druppelen al binnen op de redactie. Gisteren hebben de organisatoren een gedeelte van de lijst van aanwezige uitgevers op het event vrijgegeven.

Lijst met aanwezige uitgevers op het evenement:
Alchimist
Arc System Works
Capcom
D3 Publisher
Ignition Entertainment Ltd
Konami
Level-5
Microsoft
Namco Bandai Games
SEGA
Sony Computer Entertainment
Square Enix
Koei Tecmo
De Behemoth

De Tokio Game Show vindt plaats van 16 september tot 19 september van dit jaar. Waar het event plaatsvindt hoeven wij je vast niet te vertellen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?