Gears POP!

  • Ontwikkelaar The Coalition
  • Eerste releasedatum 22 augustus 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre First Person Shooter, Party
  • Gameliner score -

Gears Pop nieuwe mobiele game Gears of War

Gears Pop is aangekondigd als nieuwe mobiele game gebaseerd op de populaire franchise van Gears of War. Deze schattige game moet een andere richting op gaan dan de bloederige variant op de Xbox One en pc.

De cartoon-stijl doet ons denken aan Mini Ninja's, maar helaas wordt er nog niet veel duidelijk wat de game daadwerkelijk gaat inhouden. De game moet in ieder geval geoptimaliseerd worden voor mobiele apparaten, dus wellicht en on-rail shooter.

Blijf ons in de gaten houden voor meer!

BRON Microsoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?