Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Gears of War

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 17 november 2006
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Gears of War zal te zien zijn op het witte doek

Dat Gears of War een goed lopende franchise is, blijkt uit de verkoopcijfers. Ook de fans blijven erg trouw aan de game serie. Momenteel wordt er een begin gemaakt aan de Gears of War film. Len Wiseman is de regisseur en werkt samen met The Fast & The Furious scriptschrijver Chris Morgan aan het verhaal voor de Gears film.

Len Wiseman werkt nu aan de film Live Free or Die Hard. Toen hem gevraagd werd om een game in de achtergrond van een van de scènes af te laten spelen, viel zijn keuze op Gears of War. Zelf is hij helemaal geen gamer maar hij zei:

"I said 'this one looks really, really cool whatever it is,' and it was Gears Of War," I just really connected with it; the design of it the world, the whole thing. So I actually brought an Xbox 360 to start researching what it was.".

Wiseman wil zich meer op de science fiction elementen gaan richten, hij hoopt de Gears film zoals de Lord of the Rings films te maken. Daar voegt hij aan toe:

"The hope is that were wanting to do a three movies and really cover the bases on everything," says Wiseman. "Basically a harder edged Lord Of The Rings."

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?