Check hier alle E3 2021-content

Gears of War studio niet bezig met een Star Wars game

Gears of War studio The Coalition heeft bevestigd dat ze niet werken aan een Star Wars titel en dat hun toekomstige projecten ontwikkeld worden met Unreal Engine 5.

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat The Coalition bezig is met een Star Wars titel. Dit gerucht heeft de studio nu zelf ontkracht. De studio liet eerder weten dat al hun toekomstige projecten ontwikkeld gaan worden met Unreal Engine 5. Dit nieuws zorgde uiteindelijk voor het ontstaan van het Star Wars-gerucht in een Reddit discussie. In een reactie op de uitspraken heeft Gears of War community manager TC Kilo duidelijk gemaakt dat er geen Star Wars game komt van The Coalition. 'Om even duidelijkheid te scheppen over het Star Wars gerucht: wij zijn niet bezig met een dergelijke titel. We hebben ook niets anders om aan te kondigen momenteel'.

The Coalition gaat voorlopig geen nieuwe games uitbrengen.

BRON Reddit

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?