Gears of War studio niet bezig met een Star Wars game

Geplaatst: 11 mei 2021 10:20

Gears of War studio The Coalition heeft bevestigd dat ze niet werken aan een Star Wars titel en dat hun toekomstige projecten ontwikkeld worden met Unreal Engine 5.

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat The Coalition bezig is met een Star Wars titel. Dit gerucht heeft de studio nu zelf ontkracht. De studio liet eerder weten dat al hun toekomstige projecten ontwikkeld gaan worden met Unreal Engine 5. Dit nieuws zorgde uiteindelijk voor het ontstaan van het Star Wars-gerucht in een Reddit discussie. In een reactie op de uitspraken heeft Gears of War community manager TC Kilo duidelijk gemaakt dat er geen Star Wars game komt van The Coalition. 'Om even duidelijkheid te scheppen over het Star Wars gerucht: wij zijn niet bezig met een dergelijke titel. We hebben ook niets anders om aan te kondigen momenteel'.

The Coalition gaat voorlopig geen nieuwe games uitbrengen.

Bron: Reddit

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord