Gears of War op je iPhone?

De iPhone- en vooral de iPod touch- kunnen ook gebruikt worden om te gamen. Vooral de nieuwe generatie heeft wat nieuwe specificaties waardoor games nog beter draaien. Ook de prijs van de games is goed; 79 cent per game.

Epic Games kennen we vooral van Gears of War en Unreal. Hun engine is geliefd bij vele ontwikkelaars. Nu heeft Epic Games de Unreal 3 engine voor de iPhone en iPod touch ontwikkelt. 7 januari zal de engine echt gedemonstreerd worden; op de iPhone en op een ander mobiel platform. Welk platform dat is, moeten we even afwachten. Check in ieder geval deze video van de Unreal 3 engine op de iPhone.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?