Gears of War met Natal

Mark Rein is dé grote baas bij Epic Games, dus als hij iets te zeggen heeft, dan luistert iedereen. Epic Games huist games al Gears of War en Unreal Tournament, een van de grootste namen momenteel in de game-industrie. Volgens Mark zullen ook deze titels ondersteuning bieden voor Natal, het nieuwe project van Microsoft.

Voor Gears of War wist Mark het volgende te zeggen:

Ik heb geen flauw idee waar we naartoe gaan op het vlak van games, maar qua interne structuur van de game (de engine), is het zeker cool en zullen we het ondersteunen. Ik denk zelfs dat elke toekomstige Xbox game een zekere zin van ondersteuning voor Natal zal hebben.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?