Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Gears of War infiltreert Lost Planet 2

Het vervolg op de niet al te best verkochte game Lost Planet zal 18 mei verkrijgbaar zijn. Capcom, de ontwikkelaar en uitgever van dit vervolg, belooft dat dit tweede deel vele malen beter zal worden dan zijn voorganger.

In de trailer, die sinds kort is vrijgegeven, zijn de personages Marcus en Dominic (de hoofdrolspelers van de Gears of War serie) in hun volle glorie te zien, vechtend tegen een typisch Lost Planet wezen. Het lijkt er dus op dat deze twee helden zijn toegevoegd aan de game zelf, of te downloaden zullen zijn als DLC. Of de personages invloed hebben op de verhaallijn is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?