Gears 5
  • ONTWIKKELAAR The Coalition
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Xbox Series X
  • GENRE Actie, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Gears of War 5 heeft geen lootboxes, wel microtransacties

Om lootboxes is de laatste tijd veel te doen geweest. Om die reden heeft Gears of War 5 straks geen lootboxes, maar daarentegen wel microtransacties.

Dat Gears of War 5 geen lootboxes of Season Pass heeft, dat was al een tijdje bekend. Er zitten straks echter wel microtransacties in de game. In een interview met gamesite GameSpot legden Gears 5 multiplayer design director Ryan Cleven en eSports creative manager Rose Gunson uit wat deze microtransacties precies inhouden en welke impact deze hebben op je gameplay. Cleven geeft aan dat je verschillende nieuwe personages kunt kopen met echt geld. Deze personages zijn echter ook te verdienen door de game simpelweg te spelen, waardoor iedereen de kans krijgt om met alle personages te spelen. Daarnaast kun je dingen als EXP Boosts en skins kopen met echt geld, die verder geen invloed hebben op je vaardigheden. Nieuwe maps zijn gratis te verkrijgen wanneer ze uitkomen.

Gears 5

Gears of War 5 verschijnt 10 september op de pc en Xbox One.

BRON GameSpot

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?