Gears of War 4

  • Ontwikkelaar The Coalition
  • Eerste releasedatum 11 oktober 2016
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gears of War 4-bèta heeft gigantische update gekregen

De Gears of War 4 multiplayer-bèta heeft een gigantische update gekregen vandaag. De bèta gaat vandaag open voor de mensen die de Gears of War: Ultimate Edition hebben gespeeld tussen 1 maart en 11 april. Om de verwachte drukte van vandaag te kunnen bewerkstelligen, gooit The Coallition er maar alvast een update tegen aan.

De update is 6.3 gigabyte op de Xbox Live Servers. Volgens Rod Fergusson, de grote baas van The Coallition, zijn er alleen veranderingen in de connectie en geen gameplay veranderingen. De update is verplicht voor alle spelers, maar als je later vandaag aan de slag gaat met de bèta, zit het waarschijnlijk al in de normale download verwerkt.

Gears of War 4 komt uit op 11 oktober 2016, exclusief voor de Xbox One.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?