Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gears of War 2 wordt 9 november gereleasd?

Op de officiële website van Gears of War 2 heeft Microsoft Game Studios de boel geüpdate met een speciale intropagina. Op deze pagina zien we een COG met een paar metalen dogtags in de handen. Op het eerste gezicht onschuldig, maar blijkt nu op de dogtags de code '033-116-117-126-071' te lezen zijn. Ook bevat de bestandsnaam dezelfde code.

Als je de code afleest in een ASCII-tabel ( meer lezen over ASCII kan hier. ) dan krijg je de letters 'ESC NOV 9' wat kan worden geïnterpreteerd als Escape november 9. Krijgen wij nu een subtiele hit van Mircrosoft Game Studios en is dit dan toch de releasedatum, of houden zij ons voor de gek.

Houd Gameliner.nl in de gaten voor het laatste nieuws over GoW 2

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?