Gears of War 2 ook voor Silver Members

Voor alle Xbox Live Silver Members met de game Gears of War 2 is er goed nieuws, want dit weekend is Gears of War 2 voor iedereen. Silver Members kunnen dus ook online mee gamen met de Xbox Live Gold Members.

Microsoft doet dit echt wel met een rede. Enkele dagen geleden startte Epic Games namelijk een Gears of War 2 Double XP week en de laatste paar dagen van die week zijn de Silver Members natuurlijk ook gegund. Een goed excuus dus om dit hele weekend te gamen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?