Gears of War 2
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 november 2008
  • PLATFORMEN Xbox 360
  • GENRE Actie, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Gears of War 2 nog steeds erg gewild

Gears of War 2 ligt al weer een tijdje in de winkels en veel gamers hebben het spel al in huis. De game deed het namelijk al vanaf het begin erg goed. De eerste dag dat de game in de winkels lag vlogen er al bijna meer dan 2 miljoen exemplaren over de toonbanken.

De game doet het nu nog steeds erg goed bij veel gamers, want ondanks dat ze dachten dat de game niet meer zoveel verkocht zou worden zijn er toch al bijna 3 miljoen exemplaren verkocht. Dit werd tijdens een interview met Phil Spencer van Microsoft Gaming Studios bekent gemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?