Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gears of War 2 niet met z'n vieren?

Er waren geruchten dat Gears of War 2 een vier speler coöperatieve modus zou krijgen. De geruchten werden ontkracht toen Cliff Bleszinski, de topman van deze game, het volgende zei:

Co-op's drop-in, drop-out, multiple difficulty settings for co-op players.

De 'for' (voor) in deze zin staat niet voor vier spelers co-op, maar voor 'voor'. Microsoft heeft bekendgemaakt dat er nog geen echte aankondiging is geweest over het aantal spelers in de co-opmodus. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?