Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gears of War 2 in aantocht?

Geruchten rondom Gears of War 2 worden steeds sterker, en het zal ons niet verbazen als de game aangekondigd zou worden op de aankomende Games Developer Conference die gehouden wordt tussen 18 en 22 februari in San Fransisco. Vorig jaar werden van Sony, Home en LittleBigPlanet al aangekondigd.

Dit denken we omdat op de vrijgegeven vloerplannen, zoals je hieronder gedeeltelijk kunt bekijken. Beide bedrijven een enorme stand hebben in vergelijking tot de rest. Daarnaast is deze week al aangekondigd dat als preguel op Gears of War moet gelden. Microsoft heeft nog niet officieel gereageerd, maar we zullen zien.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?