Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gears of War 2 gehacked

Piraterij is geen goed element voor de game-industrie, nu ook Gears of War 2 het slachtoffer is geworden van hackers, verzint Microsoft een oplossing om het downloaden tegen te gaan.

De game is nu al meer dan 6000 keer gedownload sinds de game niet op de eerlijke manier ter verkrijgen is van een niet nader te noemen site zo'n 17 uur geleden. De game wordt op 7 november uitgegeven en Microsoft heeft iets bedacht voor gamers die het spel gewoon kopen, zij alleen krijgen namelijk toegang tot exclusieve content die nergens anders te verkrijgen is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?