Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gears of War 2 aangekondigd door Microsoft!

Zojuist heeft Microsoft Gears of War 2 aangekondigd. Aan het einde van de GDC 2008 presentatie liet Microsoft de eerste beelden zien van deze game. De trailer was niet in-game en gaf ook niet al te veel informatie over Gears of War 2. In de trailer is te zien hoe Marcus Fenix een Locust in stukken zaagt, waarna het logo van Gears of War verschijnt aan het eind van de trailer.

[video]http://www.dailymotion.com/swf/x4g2u7&v3=1&related=0[/video]

Gears of War 2 maakt gebruik van de Unreal Engine 3. Tijdens een eerdere presentatie die werd gehouden door Gears of War ontwikkelaar Epic werden de verschillende technieken al gepresenteerd met de personages uit Gears of War. De lichteffecten waren beduidend beter en ook liet de ontwikkelaar een aantal vijanden tegelijk in beeld zien. Niet duidelijk is of dit ook beelden waren van het zojuist aangekondigde Gears of War 2. De game zal in november verkrijgbaar zijn, exclusief voor de Xbox 360. Er zal ook een extra editie verschijnen.

Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?