Gears 5 gratis beschikbaar voor Xbox Series X

Geplaatst:
Aangepast: 16 maart 2020 23:17

Gears 5 is straks gratis beschikbaar voor de Xbox Series X. Tenminste, als je de game al op een van de andere platformen hebt.

Inmiddels zijn de specifificaties van de Xbox Series X bekend. We weten dus nu inmiddels ook wat we kunnen verwachten van de games die op de next-gen console gaan draaien. Inmiddels is ook bekend dat Gears 5 straks op de Xbox Series X uitkomt. In een gesprek met Eurogamer's Digital Foundry geeft The Coalition aan dat de studio binnen twee weken een next-gen versie van Gears 5 af had. Deze versie heeft dezelfde kwaliteit als de pc-versie van de game op Ultra Settings. Volgens The Coalition hoeven fans de game echter niet opnieuw aan te schaffen wanneer ze deze op de next-gen console van Microsoft willen spelen. Gears 5 is namelijk beschikbaar via het Smart Delivery-systeem. Alle games die via dit systeem beschikbaar zijn, kun je straks gratis opnieuw verkrijgen voor de next-gen console. In de Nachtbraker van 24-02 werd al onthuld dat Cyberpunk 2077 straks via hetzelfde systeem ook gratis voor de Xbox Series X verkrijgbaar is.

Gears 5 is momenteel te spelen op de pc en Xbox One. Wanneer de Xbox Series X tijdens de feestdagen dit jaar verschijnt, is Gears 5 gratis op het next-gen platform beschikbaar voor eenieder die de game al in zijn bezit heeft.

Bron: Digital Foundry
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears 5

Series

Gears of War

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

10 september 2019

Ontwikkelaar

The Coalition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord