Gearbox verwent met Borderlands 3-content: endgame, DLC en nieuwe gamemodi

Geplaatst:
Aangepast: 2 september 2019 22:34

Ontwikkelaar Gearbox heeft tijdens zijn presentatie op PAX West de fans verwend met het tonen van Borderlands 3-content. Zo werden er onder meer nieuwe gamemodi, DLC en endgame-content getoond.

Naast de door ons eerder genoemde duelmodus kwam Gearbox vandaag op de proppen met meer content. Wanneer je klaar bent met het volgen van de Story Mode, kan het goed zijn dat je er nog niet klaar voor bent om de wereld van Pandora te verlaten. Om je ook na het verhaal wat te bieden heeft Gearbox Guardian Rank geïntroduceerd. Met deze rank kan je je class verder upgraden, vergelijkbaar met hoe dat in eerdere Borderlands-games al kon met je Badass Rank. Hiermee kan je tokens inwisselen voor stat upgrades. Echter kan er met de Guardian Rank meer verdient worden dan alleen stat bonussen: des te meer tokens je investeert, des te meer beloningen je kan verdienen. Denk hierbij onder andere aan cosmetische beloningen zoals skins of extra buffs voor je personage.

Verder zijn er twee gamemodi geïntroduceerd: Mayhem Mode en True Vault Hunter Mode. Beide opties bieden een grotere uitdaging. Waar Mayhem Mode je de optie geeft om het gehele spel meer te sturen naar een high risk, high reward modus, is True Vault Hunter Mode de Borderlands 3-versie van een new game plus. Let wel op dat deze twee niet te combineren zijn (oftewel wil je Mayhem Mode spelen? begin dan nog geen new game plus!). Mocht de speler na dit alles nog geen genoeg hebben, heeft Gearbox nog een kleine sneak peek gegeven van toekomstige content zoals DLC en seizoensgebonden events.

Borderlands 3 en zijn overvloed aan content komt uit op 13 september voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Later verschijnt de game ook voor Google Stadia.

Bron: Borderlands
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord