Gearbox teaset nog een nieuwe game

Geplaatst:
Aangepast: 14 maart 2019 12:35

Als de Borderlands teaser van Gearbox je al enthousiast maakte, dan heeft de ontwikkelaar nu nog meer goed nieuws voor je. Gearbox teaset namelijk nog een nieuwe game.

Het Twitterkanaal van de Amerikaanse ontwikkelaar wordt momenteel overspoeld door verschillende mysterieuze teasers. Als eerste was daar natuurlijk de teaser van een nieuwe Borderlands-game, maar het ziet ernaar uit dat Gearbox nog veel meer voor ons in petto heeft. Middels een tweet laat de ontwikkelaar weten nog een andere game aan te gaan kondigen op PAX East. In de teaser kunnen we een soort robot zien die op een soort operatietafel ligt. Het Twitterkanaal postte vervolgens Gifjes van verschillende robots als antwoord op vragen van fans. Het is dus zeer waarschijnlijk dat deze nieuwe game iets met robots te maken heeft.

PAX East vindt 28 tot 31 maart plaats in Boston, Verenigde Staten. Gearbox gaat hier een onthulling doen voor een nieuwe Borderlands-game en dus ook voor een andere, nieuwe game.

Bron: Gearbox
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord