Gearbox teaset hevig met een Borderlands-aankondiging

Geplaatst: 13 maart 2019 20:55
Aangepast: 13 maart 2019 20:55

Het lijkt er stevig op dat Gearbox binnenkort iets uit de doeken wil doen, en het lijkt er nog meer op dat het om nieuws rondom Borderlands gaat. De uitgever richt zich tot Twitter om een moddervette tease de wereld in te slingeren, en het speculerende internet gokt massaal op een aankondiging van Borderlands 3. Zou het dan echt eens zo zijn?!

Heel veel valt er niet te zien in de tweet van Gearbox Official, maar wanneer je de text 'MARCH 28' met koeienletters op een roadsign plempt en deze in een cel shaded woestijn in het zand steekt, dan vraag je ook wel een beetje om een hyperactieve geruchtenmolen. Deze molen draait overigens maar al te graag op standje overdrive. Fans van de serie zeuren al tijden om een nieuw deel, dus Gearbox zou absoluut vriendjes maken met een dikke reveal van een derde deel.

Het enige wat ons nu nog rest is een dikke twee weken wachten op het verlossende woord van Gearbox, maar please... laat het onderhand eens zo zijn.

Bron: Twitter
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord