Check hier alle e3 2019-content

Gearbox teaset hevig met een Borderlands-aankondiging

Het lijkt er stevig op dat Gearbox binnenkort iets uit de doeken wil doen, en het lijkt er nog meer op dat het om nieuws rondom Borderlands gaat. De uitgever richt zich tot Twitter om een moddervette tease de wereld in te slingeren, en het speculerende internet gokt massaal op een aankondiging van Borderlands 3. Zou het dan echt eens zo zijn?!

Heel veel valt er niet te zien in de tweet van Gearbox Official, maar wanneer je de text 'MARCH 28' met koeienletters op een roadsign plempt en deze in een cel shaded woestijn in het zand steekt, dan vraag je ook wel een beetje om een hyperactieve geruchtenmolen. Deze molen draait overigens maar al te graag op standje overdrive. Fans van de serie zeuren al tijden om een nieuw deel, dus Gearbox zou absoluut vriendjes maken met een dikke reveal van een derde deel.

Het enige wat ons nu nog rest is een dikke twee weken wachten op het verlossende woord van Gearbox, maar please... laat het onderhand eens zo zijn.

BRON Twitter
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?