Gearbox teaset Bulletstorm en Duke Nukem

Geplaatst:

Het houdt maar niet op met de teases op het twitteraccount van de Amerikaanse ontwikkelaar. Gearbox teaset nu Bulletstorm en Duke Nukem.

In de aanloop naar PAX East teaset Gearbox er lekker op los. Via Twitter hebben we al meerdere teasers voor Borderlands gekregen, komt er waarschijnlijk een DLC voor We Happy Few aan en kunnen we hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Penn & Teller-game verwachten. Nu heeft Gearbox weer een nieuwe teaser online geplaatst. Ditmaal gaat het om Ishi Sato uit Bulletstorm en Duke Nukem. In 2017 heeft Gearbox Bulletstorm: Full Clip, een remaster van de originele Bulletstorm-game, uitgebracht. Hierin was Duke Nukem beschikbaar als DLC-personage. Kan dit een Switch-aankondiging voor Bulletstorm: Full Clip betekenen? Of kunnen we een geheel nieuwe Bulletstorm-game verwachten? Misschien wel een nieuwe Duke Nukem? Vanaf volgende week leren we er meer over.

PAX East vindt 28 tot 31 maart plaats in Boston, Verenigde Staten. Daar kunnen we van Gearbox dus meerdere Borderlands-gerelateerde aankondigingen verwachten en aankondigingen voor minstens drie andere games.

Bron: Gearbox Software
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord