Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gearbox-baas bang om Borderlands uit te brengen

De baas van de ontwikkelaar Gearbox, Randy Pitchford, heeft vandaag aangegeven in een interview met Eurogamer.net dat hij 'doodsbang' is om Borderlands uit te brengen. Niet omdat hij twijfelt aan de kwaliteit van het spel, maar wel omdat de concurrentie niet mis is.

Pitchford steunt op het feit dat Borderlands een nieuwe franchise is die zich nog niet heeft bewezen. De game van Gearbox zal het immers moeten opnemen tegen onder meer FIFA 10, Uncharted 2: Among Thieves en Brütal Legend, die in dezelfde maand verschijnen. Niet te vergeten dat ook Modern Warfare 2 en Assassin's Creed 2 een maand later als grote concurrenten worden aanzien.

When people take risks and it's not rewarded, in the case of Mirror's Edge, it's makes it harder for others to be comfortable taking risks. Yeah, I'm terrified. And Borderlands is an original brand, too, so it's even more risky.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?