Gas Powered Games komt met next big thing

De ontwikkelaars van games als Supreme Commander en Dungeon Siege zullen binnenkort met een nieuwe aankondiging komen. Dit liet Chris Taylor, medewerker van Gas Powered Games weten op zijn Facebook pagina.

Can't wait to announce our next big thing on the 15th.

Dit kan betekenen dat ze een nieuwe Dungeon Siege of Supreme Commander 3 bekend zullen maken, of misschien wel een totaal nieuwe game? Op 15 februari zullen we het weten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?