Garantie launch-Xbox 360 verlopen

De drie jaar garantie op de Xbox 360 consoles die bij de launch zijn gekocht is vanaf deze week verlopen. De geschiedenis leert ons dat Microsofts Xbox 360 niet altijd even betrouwbaar was. Je hebt dus een groot probleem als jouw launch-Xbox 360 nu kapot gaat, want vanaf nu zul je moeten bètalen voor de reparatie.

Je kunt ervoor kiezen om hem te laten repareren door de hulplijn van Microsoft voor €92,85, maar als je geld wilt besparen kun je hem ook naar de Xbox Online Support Page sturen voor de prijs van €77,25. Het zou echter altijd nog beter zijn als je Xbox 360 helemaal niet gerepareerd hoeft te worden natuurlijk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?