Gamingtoernooien tijdens Heroes Dutch Comic Con

Geplaatst:
Aangepast: 24 januari 2020 00:16

Ben je niet vies van een beetje competitie, dan kun je je lol op tijdens de voorjaarseditie van de Heroes Dutch Comic Con. Er worden namelijk verschillende gamingtoernooien georganiseerd waaraan jij en je team mee kunnen doen.

Inmiddels zijn er drie gamingtoernooien bekendgemaakt die tijdens het evenement gaan plaatsvinden. Teams nemen het op het podium tegen elkaar op tijdens een potje Overwatch (6vs6), League of Legends (5vs5) en Super Smash Bros. Ultimate (zaterdag 1vs1, zondag 2vs2). Als je zelf je skills op de proef wilt stellen tijdens het toernooi dan kan dat, want je kunt je nog altijd opgeven voor één van de toernooien. De kosten voor deelname aan een toernooi bedragen slechts vijf euro, naast de kosten van de entree voor Heroes Dutch Comic Con.

Foto: Heroes Dutch Comic Con

De voorjaarseditie vindt plaats op 28 en 29 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

Bron: Heroes Dutch Comic Con
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord