Gameverslaafde vermoordt moeder om onbetaalde internetrekening

Gameverslaving leidt soms (helaas) tot verschrikkelijke dingen. Een 17-jarige Roemeense jongen heeft zijn adoptiemoeder van het leven beroofd nadat zij haar zoon van zijn Counter-Strike verslaving af probeerde te helpen door de internetrekeningen niet meer te bètalen. Toen de jongen merkte dat hij niet meer in kon loggen omdat de internetverbinding was verbroken nam hij wraak en stak zijn moeder zeventien maal om daarna naar een internetcafé te gaan om toch te kunnen spelen.

De jongen is tijdelijk opgenomen in een psychiatrische inrichting. De rechtszitting die nog moet volgen kan hem maximaal een twaalfjarige gevangenis opleveren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?