Gamesradar Future Games Show keert terug

Geplaatst: 6 maart 2021 14:10

De Gamesradar Future Games Show keert dit jaar terug. In maart kunnen we genieten van een nieuwe tentoonstelling met veel nieuwe games.

Vorig jaar presenteerde Gamesradar de Future Games Show en PC Gaming Show. Toen hebben we meer dan dertig nieuwe trailers gezien van zowel nieuwe als oude games. Deze lente doet Gamesradar er nog een schepje bovenop. We gaan meer dan veertig games zien tijdens het evenement en uitgevers/ontwikkelaars zoals SEGA, Team 17, Warner Bros. en EA zijn aanwezig. De show wordt gepresenteerd door de sterren van de Resident Evil 3 Remake, namelijk Jeff Schine (Carlos Oliveira) en Nicole Tompkins (Jill Valentine).

De Gamesradar Future Games Show is te bekijken op 25 maart.

Bron: Gamesradar
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord