Gamescom wordt een groots evenement

In augustus dit jaar zal er een groots evenement plaats vinden in Keulen. Er komen namelijk meer dan 300 bedrijven naar de beurs, waaronder natuurlijk de grote bedrijven Sony, Microsoft en Nintendo.

Dit is echter nog lang niet alles, want ook de volgende bedrijven nemen een plekje in beslag op de beurs. Overigens nemen alle bedrijven samen maar liefst 120.000 vierkante meter aan ruimte in beslag.

Activision Blizzard
Capcom
Electronic Arts
Square Enix
Take Two Interactive
Bigben Interactive
Konami
Koch Media
Ubisoft
Namco Bandai
SEGA
Warner Bros

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?