Gamescom wijzigt plannen vanwege coronavirus

Geplaatst:
Aangepast: 2 februari 2024 22:08

Gamescom is nog een paar maanden van ons verwijderd, maar de organisatie heeft toch groot nieuws vanuit Keulen. De plannen voor gamescom zijn namelijk iets gewijzigd vanwege het coronavirus.

Het coronavirus grijpt nog steeds flink om zich heen en zo ook in Keulen, waar eind augustus de jaarlijkse gamescom plaatsvindt. Hoewel de organisatie van 's werelds grootste game-conventie begin deze maand nog heeft laten weten dat gamescom 2020 nog steeds doorgaat, zijn de plannen voor het evenement wel enigszins gewijzigd. Zo laat de organisatie via een officiële verklaring weten dat gamescom sowieso plaatsvindt op de geplande datum, maar wellicht niet als een fysieke conventie. De organisatie van het evenement laat weten dat gamescom later dit jaar sowieso digitaal plaats gaat vinden en er halverwege mei gekeken wordt of de conventie ook op locatie in Keulen door kan gaan of slechts online doorgang vindt. Hoe deze online show vormgegeven wordt, is momenteel nog niet bekend. Daar maakt de organisatie van gamescom in de aanloop naar het evenement meer over bekend.

Gamescom vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 29 augustus. Het is nog even afwachten of dit slechts een digitale show is, of ook een fysieke conventie.

Bron: Gamescom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord