Check hier alle E3 2021-content

Gamescom 2021 vindt weer volledig digitaal plaats

Als je plannen had om deze zomer de grootste gamebeurs van Europa te bezoeken, kun je die beter snel annuleren. Gamescom 2021 vindt namelijk wederom volledig digitaal plaats.

Dat de coronapandemie een grote invloed heeft op de evenementensector, is inmiddels wel duidelijk. Allerlei bijeenkomsten worden al ruim een jaar afgelast. Zo moest ook Gamescom vorig jaar wijken voor de pandemie. Later werd bekend dat Gamescom 2020 digitaal zou plaatsvinden. Gamescom 2021 ondergaat nu hetzelfde lot als vorig jaar en wordt weer een volledig digitaal evenement. Eerder dit jaar waren er nog plannen om de beurs deels fysiek te laten plaatsvinden, maar die zijn inmiddels heroverwogen. Net zoals in 2020 is het evenement weer gratis vanuit de luie stoel te volgen voor alle geïnteresseerden. Mocht je nu snel je reisje naar Keulen willen omboeken, laat Los Angeles dan niet je nieuwe plaats van bestemming zijn. Ook E3 2021 vindt namelijk digitaal plaats dit jaar.

Gamescom 2021 vindt digitaal plaats van 25 augustus tot en met 27 augustus. Geoff Keighley trapt net als vorig jaar de show af met de Opening Night Live.

BRON Gamescom
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?