Gamescom 2021 vindt weer volledig digitaal plaats

Geplaatst: 5 mei 2021 19:25
Aangepast: 5 mei 2021 19:25

Als je plannen had om deze zomer de grootste gamebeurs van Europa te bezoeken, kun je die beter snel annuleren. Gamescom 2021 vindt namelijk wederom volledig digitaal plaats.

Dat de coronapandemie een grote invloed heeft op de evenementensector, is inmiddels wel duidelijk. Allerlei bijeenkomsten worden al ruim een jaar afgelast. Zo moest ook Gamescom vorig jaar wijken voor de pandemie. Later werd bekend dat Gamescom 2020 digitaal zou plaatsvinden. Gamescom 2021 ondergaat nu hetzelfde lot als vorig jaar en wordt weer een volledig digitaal evenement. Eerder dit jaar waren er nog plannen om de beurs deels fysiek te laten plaatsvinden, maar die zijn inmiddels heroverwogen. Net zoals in 2020 is het evenement weer gratis vanuit de luie stoel te volgen voor alle geïnteresseerden. Mocht je nu snel je reisje naar Keulen willen omboeken, laat Los Angeles dan niet je nieuwe plaats van bestemming zijn. Ook E3 2021 vindt namelijk digitaal plaats dit jaar.

Gamescom 2021 vindt digitaal plaats van 25 augustus tot en met 27 augustus. Geoff Keighley trapt net als vorig jaar de show af met de Opening Night Live.

Bron: Gamescom
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord