Gamescom 2020 bevestigd

De gamescom 2019 is maar net achter onze rug en de nieuwe editie is alweer bevestigd. Gamescom 2020 gaat opnieuw in de Duitse stad Keulen plaatsvinden van 25 augustus tot 29 augustus 2020.

De organisatie van de gamescom heeft een volgende editie van de gamescom aangekondigd. De gamescom gaat volgend jaar opnieuw in de zomer plaatsvinden in de Koelnmesse. De bezoekersaantallen van deze editie zijn nog niet bekendgemaakt, maar ook dit jaar trokken duizenden gamers massaal naar de Duitse stad Keulen om daar samen met andere gamers tal van games te checken die later dit jaar of volgend jaar verschijnen. Zo stonden ze uren in de wacht bij Cyberpunk 2077, Borderlands 3, FIFA 20, Planet Zoo, DOOM Eternal, Gears 5 en een heleboel andere games. Ondanks dat de wachtrijen immens waren, weerhield het ze niet om voor hun favoriete game in deze wachtrijen te staan.

gamescom3

De gamescom 2020 gaat van 25 augustus t/m 29 augustus 2020 plaatsvinden en natuurlijk zijn wij daar dan ook weer van de partij.

BRON gamescom

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?