Check hier alle PlayStation State of Play content

Gamesaves op USB support via nieuwe update

Volgens Joystiq komt Microsoft binnenkort met een nieuwe interessante update. Deze update zal namelijk een nieuwe functie bevatten, namelijk USB support voor diverse functionaliteiten. Zo zou je binnenkort gamesaves, Xbox LIVE Arcade games, DLC en meer op een externe HDD kunnen zetten via USB.

Het minimum dat het USB apparaat moet beschikken is 1GB schijfruimte en maximaal 16GB. Het zou kunnen dat dit limiet van 16GB nog wordt aangepast, maar eerst maar afwachten op een officiële aankondiging. Verwacht wordt dat de update deze lente te downloaden is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?