Games worden milieuvriendelijker

Games gaan binnenkort ook een steentje bijdragen aan het milieu. In Amerika zijn ze namelijk al overgestapt op milieuvriendelijke gamehoesjes voor de Xbox 360. Binnenkort zal Microsoft ook in Europa milieuvriendelijke hoesjes leveren.

Daarnaast willen Sony en Nintendo ook mee helpen aan het milieu en gaan waarschijnlijk ook over op de nieuwe milieuvriendelijke hoesjes. Deze hoesjes zullen gelijk goedkoper zijn om te maken en zijn een stukje lichter.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?