Games van week 28

onbekendonbekendGuitar Hero: World Tour

Platform: PC
Uitgever: Activision
Prijs: €34.99

Deze zomer zal er een nieuwe generatie riff-rippers, drummers en onbevreesde frontmen opstaan met Guitar Hero World Tour. Deze nieuwste aflevering in de topserie van 2007, Guitar Hero World Tour, transformeert muziekgamen door de kenmerkende gitaargameplay tot een co-op bandbeleving uit te breiden.
___________________________________________________________________

onbekendonbekendSummer Athletics 2009

Platform: PC, Wii, X360
Uitgever: DTP Entertainment
Prijs: €24,99

Summer Athletics 2009 is dé sportgame voor deze zomer, waarin je het op kunt nemen tegen de allerbeste atleten in maar liefst 28 verschillende onderdelen. Bereid je eigen atleet voor op de wedstrijden en win zoveel mogelijk medailles, met als doel om de beste van de wereld te worden.
___________________________________________________________________

onbekendonbekendThe Conduit

Platform: Wii
Uitgever: SEGA
Prijs: €43,99

Mijn naam is Michael Ford. De aanval is ingezet. Het begon met het bizarre weersysteem en het stijgende water rondom Washington D.C. Toen sloeg de Bug toe. Mensen met griepsymptomen werden in hun huizen onder quarantaine gesteld.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?