Games on Demand volgende week

Op de E3 had Microsoft het er al even over. Er zullen complete Xbox 360-games te downloaden zijn op Xbox Live Marketplace. Volgende week is het zover. Dan zal Games on Demand van start gaan.

Gisteren werd er al een lijst vrijgegeven van alle titels die te downloaden zullen zijn. Nu is ook de prijs bekend. De prijs zal variëren tussen 1600- en 2400 Microsoft Points. Dat is ongeveer 20-30 euro per titel. Check hier beneden de lijst van games die te downloaden zullen zijn.

Assassin's Creed
Burnout Paradise
Call of Duty 2
Elder Scrolls IV: Oblivion
Fight Night Round 3
Kameo: Elements of Power
Lego Star Wars: The Complete Saga
Mass Effect
Meet the Robinsons
MX vs ATV Untamed
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted
Perfect Dark Zero
Prey
Rockstar Games presents Table Tennis
SEGA Rally: Revo
Test Drive: Unlimited
Tom Clancy's Rainbox Six: Vegas
Tomb Raider: Legend
Viva Pinata
Viva Pinata 2: Trouble in Paradise

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?