Games on Demand opnieuw aangevuld

Microsoft heeft Games on Demand weer aangevuld met een aantal nieuwe games. Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om de games BioShock, Gears of War en Max Payne te downloaden. Voor BioShock en Gears of War zullen we wel rond de 20 euro per stuk moeten bètalen. Max Payne is te downloaden voor ongeveer 10 euro.

Natuurlijk zal dit niet de laatste aanvulling zijn. Voor het einde van dit jaar zal Games on Demand namelijk met ruim 100 nieuwe titels moeten zijn aangevuld, aldus Microsoft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?