Games in ontwikkeling voor de PlayStation Portable 2?

Sony heeft eerder al gereageerd op het bericht dat ze niet bezig zijn met de opvolger van de PlayStation Portable, de PSP2, maar nu laaien de geruchten toch weer op. Hier en daar wordt namelijk gefluisterd dat er al games voor de nieuwe handheld van Sony in ontwikkeling zijn op dit moment. Of het waar is, blijft natuurlijk de vraag, maar uitgesloten is het zeker nog niet.

Daarnaast zou Sony ook bezig zijn met een nieuwe versie voor de huidige PSP, die de naam PSP 4000 zou krijgen. Helaas zijn het allemaal maar geruchten en heeft Sony nog geen enkele daarvan bevestigd, maar een nieuwe update voor de PSP in een 4000-vorm lijkt niet uitgesloten, omdat de handheld in het verleden al vaker van een update is voorzien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?