Games in Concert voorverkoop gestart

Games in Concert 3 vindt dit jaar op 15 november plaats in Utrecht. De kaartverkoop is 14 juni gestart.

Vanaf zaterdag 14 juni start de kaartverkoop van Games in Concert 3, dat 15 november plaatsvindt in Vredenburg Leidsche Rijn. Tijdens dit concert wordt muziek van topgames als World of Warcraft, Heavenly Sword en Duke Nukem uitgevoerd door het Metropole Orkest, en bekende nationale en internationale artiesten.

Games in Concert 3 vindt plaats op zaterdagavond 15 november in Vredenburg Leidsche Rijn. Kaarten voor dit concert zijn te koop via Ticketservice.

Games in Concert heeft zich als evenement inmiddels bewezen. Verleden jaar traden tijdens de tweede succesvolle editie van Games in Concert de Portugese fado-zangeres Christina Branco en de Nederlandse hiphoppers van Brainpower op. Bij Games op Concert 1 waren de Nederlandse band The Sheer en zangeres Floor Jansen van After Forever te gast. Tijdens Lowlands 2006 vond Games in Concert plaats in een overvolle Alpha-tent, voor meer dan 15.000 enthousiaste bezoekers.

Meer informatie hier.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?