Gamersdag komt naar je toe

31 oktober is het weer zover. Dan zal de 6de editie van Gamersdag gehouden worden in het FC Utrecht Stadion. Gamersdag is een initiatief van gamers, voor gamers en zal onder andere toernooien hebben voor alle consoles!

Dit jaar zal er ook weer genoeg te beleven zijn op Gamersdag. Zo zijn er meer toernooien en speelbare games van de grootste uitgevers. Denk aan uitgevers als Activision, Electronic Arts, Ubisoft en nog veel meer.

Ook zal de gamewinkel Backgames weer van de partij zijn op Gamersdag 2009. Zij zullen retrogames verkopen en retrotoernooien organiseren. Ook het Bonami Spelcomputer museum zal te zien zijn op Gamersdag.

Kortom; het wordt een dag vol gezelligheid, toernooien en natuurlijk games. Op 31 oktober van 12 uur 's middags tot 8 uur 's avonds bij het FC Utrecht Stadion barst het spektakel los. Voor meer informatie kun je naar de officiële site van Gamersdag 2009.

Zien we jou daar?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?