Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gamers komen niet verder in Mortal Kombat 11 door bug

Sommige gamers kunnen op dit moment niet verder komen in de nieuwe fighting game Mortal Kombat 11 door een gamebrekende bug. De bug draait om het item Kenshi's Blindfold, een blinddoek die je op kosten van Soul Fragments verborgen items laat zien.

De Redditgebruiker u/SomeBrownKid7 had last van de bug met Kenshi's Blindfold. Toen zijn Soul Fragments op waren lukte het hem niet meer om beloningen te krijgen en om torens uit te spelen. Na de game opnieuw te hebben geïnstalleerd was het probleem nog steeds niet verholpen en toen hij zijn verhaal deelde op Reddit bleek hij niet de enige te zijn met dit probleem. Sommige gamers gaven aan ook dit probleem te hebben, terwijl andere zeggen er totaal geen last van te hebben.

Mortal Kombat 119

Wanneer de bug opgelost wordt is nog niet bekend. Mortal Kombat 11 is beschikbaar op de Xbox One, PlayStation 4 en pc en verschijnt volgende maand ook op de Nintendo Switch.

BRON Reddit

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien MauritszJolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?