Gamers komen niet verder in Mortal Kombat 11 door bug

Geplaatst:
Aangepast: 29 april 2019 17:20

Sommige gamers kunnen op dit moment niet verder komen in de nieuwe fighting game Mortal Kombat 11 door een gamebrekende bug. De bug draait om het item Kenshi's Blindfold, een blinddoek die je op kosten van Soul Fragments verborgen items laat zien.

De Redditgebruiker u/SomeBrownKid7 had last van de bug met Kenshi's Blindfold. Toen zijn Soul Fragments op waren lukte het hem niet meer om beloningen te krijgen en om torens uit te spelen. Na de game opnieuw te hebben geïnstalleerd was het probleem nog steeds niet verholpen en toen hij zijn verhaal deelde op Reddit bleek hij niet de enige te zijn met dit probleem. Sommige gamers gaven aan ook dit probleem te hebben, terwijl andere zeggen er totaal geen last van te hebben.

Wanneer de bug opgelost wordt is nog niet bekend. Mortal Kombat 11 is beschikbaar op de Xbox One, PlayStation 4 en pc en verschijnt volgende maand ook op de Nintendo Switch.

Bron: Reddit

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord