Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Duke Nukem Forever

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 10 juni 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplaybeelden van Duke Nukem Forever

Goed nieuws voor de oudere gamergeneratie onder ons: gameplaybeelden van Duke Nukem Forever zijn vastgelegd. Eind vorig jaar verscheen al iets wat moest lijken op gameplaybeelden van het langverwachte Duke Nukem Forever, dit was het echter amper te noemen.

Maar na twaalf jaar mogen we nu dan eindelijk in een online show van Jace Hall een minimale hoeveelheid van de gameplay zien. De beste man had de eer om bij 3D Realms over de vloer te komen voor een interview en een korte speelsessie. Hiervan zijn (ondertussen ietwat verouderde) beelden geschoten.

Check de beelden hier. Verwacht geen topkwaliteit, want alles is vanaf een scherm opgenomen en niet helemaal duidelijk te zien. Het grote moment begint omstreeks de 4:18.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?