Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Gameplaybeelden Left 4 Dead

Op PAX 2008 komen er dit jaar heel veel gameplay beelden vrij, zo ook van Left 4 Dead. In de twee filmpjes hieronder zien we dat het belangrijk is om als team bij elkaar te blijven en om pakketjes mee te nemen zodat je jezelf kunt healen als dat nodig is.

Ook zal in deze game altijd de friendly-fire aan staan, zodat je extra op moet letten op je teamgenoten. Als je dat niet doet, krijg je namelijk reacties als "I would appreciate it if you'd stop shooting at me!" In ieder geval duidelijk dus, en hopelijk wordt het ook een fantastische game. Deze gameplay beelden zien er in ieder geval veelbelovend uit.

Part 1

Part 2

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?