Check hier alle e3 2019-content
X4: Foundations
  • RELEASEDATUM 30 november 2018
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Gameplay: X4: Foundations releasedatum aangekondigd

De releasedatum van X4: Foundations is vandaag door developer Egosoft aangekondigd. De uitgebreide space simulator staat gepland voor release aan het einde van dit jaar.

Volgens Egosoft gaat dit deel van de X-serie hun meest geavanceerde ruimtesimulator tot nu toe zijn. Spelers zijn vanaf de eerste dag van release in staat om in ruimteschepen te vliegen, handel te drijven met verschillende buitenaardse rassen en nog veel meer. Ondanks de nu al uitgebreide game, heeft Egosoft ook al nieuwe expansions aangekondigd, die waarschijnlijk over een jaar aan de game worden toegevoegd. De game zelf moet verschijnen op 30 november aanstaande.

X4: Foundations is vanaf 30 november verkrijgbaar via Steam.

BRON PCGamer

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?