Gameplay: WRC 10 brengt de Rally van Kroatië naar spelers

Geplaatst: 20 mei 2021 17:20

WRC 10 heeft nieuwe gameplaybeelden ontvangen door Nacon en KT Racing. Hierin wordt getoond dat spelers vanaf september als virtuele coureurs op de wegen van de Rally van Kroatië kunnen racen.

Spelers kunnen zichzelf daardoor straks digitaal bewijzen of ze net zo goed zijn als de echte coureurs die racen in de Rally van Kroatië: dit jaar voor het eerst op de kalender van het kampioenschap. De Croatia Rally bestaat compleet uit asfalt dat vaak beschadigd is door slechte weersomstandigheden. Daarnaast zijn de wegen heel smal en spelers hebben dus erg scherpe vaardigheden nodig om niet elke bocht eruit te vliegen. Dit is niet een grote verrassing. Tijdens de aankondiging van WRC 10 werd ook al gedeeld dat de races niet voor watjes zijn. Des te meer reden om te laten zien dat niet elke speler daar onder valt en de Rally van Kroatië kunnen winnen.

WRC 10 verschijnt op 2 september 2021 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Later komt WRC 10 ook uit voor de Nintendo Switch.

Bron: Nacon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WRC 10

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 september 2021

Ontwikkelaar

KT Racing

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord