Gameplay: Watch Dogs: Legion online binnenkort beschikbaar

Geplaatst: 22 februari 2021 19:05

Watch Dogs: Legion is binnenkort online te spelen met al je vrienden. In het begin van maart krijgt de actiegame nieuwe content in de vorm van multiplayer.

In een nieuwe video tentoonstelt Ubisoft wat je kan verwachten van de online-modus in Watch Dogs: Legion. Je kan lol trappen met je vrienden, zoals samen dansen op het ritme van een getalenteerde beatbox-speler. Je kan het echter ook ietjes serieuzer aanpakken en missies gaan voltooien met je squad. Er worden nieuwe co-op missies toegevoegd, waarin je het samen opneemt tegen Dedsec. Speel je liever tegen elkaar? Dat is ook mogelijk, want de online-modus brengt PvP met zich mee. Het voltooien van missies en uitdagingen zorgen voor influence-points, waarmee je je gear kan upgraden en cosmetische items kan verdienen. De online-modus is gratis voor iedereen die Watch Dogs: Legion bezit. Bekijk hier de review van Watch Dogs: Legion.

Watch Dogs: Legion is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De online-modus is beschikbaar vanaf 9 maart.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord