Watch Dogs: Legion

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Gameplay: Watch Dogs: Legion online binnenkort beschikbaar

Watch Dogs: Legion is binnenkort online te spelen met al je vrienden. In het begin van maart krijgt de actiegame nieuwe content in de vorm van multiplayer.

In een nieuwe video tentoonstelt Ubisoft wat je kan verwachten van de online-modus in Watch Dogs: Legion. Je kan lol trappen met je vrienden, zoals samen dansen op het ritme van een getalenteerde beatbox-speler. Je kan het echter ook ietjes serieuzer aanpakken en missies gaan voltooien met je squad. Er worden nieuwe co-op missies toegevoegd, waarin je het samen opneemt tegen Dedsec. Speel je liever tegen elkaar? Dat is ook mogelijk, want de online-modus brengt PvP met zich mee. Het voltooien van missies en uitdagingen zorgen voor influence-points, waarmee je je gear kan upgraden en cosmetische items kan verdienen. De online-modus is gratis voor iedereen die Watch Dogs: Legion bezit. Bekijk hier de review van Watch Dogs: Legion.

Watch Dogs: Legion is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De online-modus is beschikbaar vanaf 9 maart.

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?