Gameplay: Vliegen door de lucht met Airborne Kingdom

Geplaatst:
Aangepast: 1 juli 2020 00:30

IGN heeft zojuist een exclusieve gameplay demo gepresenteerd van Airborne Kingdom. De gameplaybeelden omvatten voornamelijk de quests en de mogelijkheden tot verkenning.

Tijdens de stream van de IGN Summer of Gaming 2020 Awards die vanavond plaatsvindt, is een gameplay demo onthuld van de aankomende strategische simulatie-game genaamd Airborne Kingdom. De ontwikkelaar én uitgever, The Wandering Band LLC, begint in deze demo met het uitleggen wat de quests gaan inhouden. Het hoofddoel van de game is om de verloren koninkrijken weer bij elkaar te krijgen tot een verenigd utopie, waardoor je bijvoorbeeld tijdens quests een onderdeel van een koninkrijk moet bouwen. Daarnaast toont de gameplay demo hoe de omgeving eruit gaat zien. Zo wordt vertoond dat koninkrijken kunnen vliegen, vandaar de naam van de game, maar dat er ook koninkrijken op de grond zijn. Vooralsnog lijkt het makkelijk om de verschillende koninkrijken te verkennen en ziet het eruit alsof de game een redelijke open wereld heeft.

De precieze releasedatum van Airborne Kingdom is nog onbekend, maar zal ergens in de herfst van 2020 plaatsvinden. De game komt uit voor pc en is al te pre-orderen via de Epic Games Store.

Bron: IGN
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Airborne Kingdom

Series

-

Uitgever

The Wandering Band LLC

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

17 december 2020

Ontwikkelaar

The Wandering Band LLC

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord